Diensten

Hier vindt u een overzicht van onze diensten.

Website laten maken

webdesignAls bedrijf zijnde kunt u niet meer zonder een website. Het is vaak de eerste kennismaking met potentiƫle klanten. Als die er niet is, loopt u mogelijk potentiƫle klanten mis, dat is natuurlijk zonde.

Lees verder

Webwinkel laten maken

webwinkelWilt u uw producten via het internet verkopen? Dan is een webwinkel een mooie oplossing. Bezoekers kunnen met enkele muisklikken het product bestellen en afrekenen.

Lees verder

Website aanpassen & onderhouden

webdesignU kunt het website onderhoud of het doen van aanpassingen aan Nederlink uitbesteden. Zonder verplichtingen of contracten. Vaak nog dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

webdesignAls uw website online staat, wilt u natuurlijk ook gevonden worden. Hiervoor is het belangrijk om een goede positie te hebben in de diverse zoekmachines, zodat mensen u kunnen vinden. In overleg met u worden er zoekwoorden gekozen.

Lees verder

Google AdWords

webdesignDe zoekmachine Google heeft u ongetwijfeld wel eens gebruikt. Naast de gewone zoekresultaten zijn er ook mogelijkheden om gesponsorde koppelingen (uw website vermelding) weer te teven op de door u gekozen zoekwoorden.

Lees verder

E-mail nieuwsbrief

webdesignOm uw klanten op de hoogte te houden van bijvoorbeeld nieuwe producten en acties, kan ik een e-mail nieuwsbrief systeem voor uw opzetten, welke we aan uw website kunnen koppelen, zodat bezoekers zichzelf kunnen inschrijven.

Lees verder

Ondersteuning & advies

webdesignU kunt bij Nederlink Webdesign ook terecht voor advies & ondersteuning. Bijvoorbeeld als u zelf een website heeft gemaakt, maar tegen problemen aan loopt. Ik probeer u z.s.m. weer op weg te helpen.
Lees verder