Werkwijze

1. Oriëntatie / kennismaking

U kunt uw wensen naar mij e-mailen, zodat ik deze kan bekijken en ik u kan vertellen wat er allemaal mogelijk is.
Ook kunnen we vrijblijvend een afspraak maken op mijn kantoor voor een kopje koffie of thee om uw wensen in kaart te brengen en waarbij ik u alle mogelijkheden kan laten zien.

2. Offerte

Aan de hand van uw wensen maak ik een passende en vrijblijvende offerte, zo weet u vooraf precies wat de kosten zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, dat is wel zo prettig.

3. Goedkeuring

Bij goedkeuring van de offerte, dient u het benodigde materiaal (uw logo, foto's, teksten, etc) aan te leveren, zodat ik kan beginnen met de werkzaamheden. Ook vraag ik om een aanbetaling, daarvoor krijgt u een factuur per e-mail.

4. Uitvoering

Tijdens het bouwen van uw website krijgt u diverse keren de vorderingen te zien.
Op die manier ben u er volledig bij betrokken en kunt u tussentijds uw reactie geven, zodat het uiteindelijk een website wordt die geheel naar wens is.

5. Testfase / Oplevering

Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op uw domeinnaam worden geplaatst.
De website wordt bij diverse zoekmachines aangemeld. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om uw website online onder de aandacht te brengen.

6. Aanpassingen & onderhoud

Nadat de website online staat kunt u mij altijd mailen om wijzigingen door te geven. Over het algemeen staan kleine wijzigingen nog dezelfde of de volgende werkdag op uw website. U kunt mij natuurlijk ook altijd mailen als u vragen heeft.