Website ondersteuning

supportU kunt bij Nederlink Webdesign terecht voor advies en ondersteuning. Bijvoorbeeld als u zelf een website heeft gemaakt, maar ergens niet uit komt. U kunt uw vragen aan mij voorleggen, waarna ik u z.s.m. weer op weg probeer te helpen.

 

Is uw website gehackt of beter beveiligen?

Als uw website is gehackt, kan ik kijken of dit te herstellen is en kunnen we een plan maken om de beveiliging structureel te verbeteren, om de kans op een nieuwe hack zo klein mogelijk te maken. Het maken van een back-up en het uitvoeren van de laatste beveiliging updates is namelijk zeer belangrijk.

 

Wilt u een SSL certificaat (HTTPS) laten inbouwen in uw website?

Heeft u het advies gekregen om een SSL certificaat (HTTP) in uw website in te laten bouwen, maar heeft u geen idee hoe u dit moet doen? Ik help u graag bij de aanvraag hiervan en het geschikt maken van uw website voor dit certificaat. Alleen het aanvragen van dat certificaat is namelijk niet voldoende.

 

Met welke vragen kan ik bij Nederlink terecht?

Over bijna alles wat met uw website te maken heeft, kunt u bij mij terecht. Ook het inbouwen van bezoekersstatistieken, het opzetten van een e-mail nieuwsbrief, online reclame campagnes, maar ook als u iets wilt aanpassen op uw website, maar waar u zelf niet uitkomt. Ook als u uw website bij een ander bedrijf heeft laten maken kunt u gewoon bij mij terecht.

 

Wat zijn de kosten?

Mijn tarief is 15 euro excl. btw per blok van een kwartier werk. Uiteraard kan ik ook een inschatting maken van de benodigde tijd en vervolgens een vaste prijs met u afspreken, zodat u vooraf precies weet wat de kosten zijn en niet voor verrassingen komt te staan.