Over Nederlink Webdesign

Nederlink Webdesign is in 2000 door Jouri Blom opgericht, tijdens mijn ICT opleiding. Na werkzaam geweest te zijn in de computerbusiness ben ik in 2005 fulltime verder gegaan met mijn webdesign bedrijf. Dit is uitgegroeid tot een goedlopend webdesign bureau met inmiddels jarenlange ervaring een een groot klantenbestand.

In hoofdzaak ben ik bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uiteenlopende soorten maatwerk websites en webwinkels. Maar ook SEO, online reclame campagnes, nieuwsbrieven en andere soorten ondersteuning en adviezen op webdesign gebied. Hierdoor kan ik een totaaloplossing bieden.

Er zijn veel webdesign bureaus in Nederland. Ik probeer mij te onderscheiden door voor een betaalbare prijs een goede kwaliteit te leveren, die volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast ben ik flexibel en vind ik service en snelheid belangrijk. Afspraak is afspraak. Vooraf wordt vastgelegd wat uw wensen zijn en wat de planning daarvoor is. Ik doe mijn uiterste best om binnen deze planning te blijven, zodat uw opdracht op tijd en vooral naar wens wordt opgeleverd.