Bedrijfsprofiel

Nederlink webdesign

jouriblom2016 Nederlink Webdesign is in 2000 door Jouri Blom opgericht, tijdens mijn opleiding tot ICT beheerder. Na werkzaam geweest te zijn in de computerbusiness ben ik in 2005 fulltime verder gegaan met mijn webdesign bedrijf. Dit is uitgegroeid tot een goedlopend webdesign bureau met inmiddels jarenlange ervaring.

Nederlink webdesign

In hoofdzaak ben ik bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uiteenlopende soorten maatwerk websites, webwinkels en webapplicaties. Maar ook SEO, online reclame campagnes, nieuwsbrieven en andere soorten ondersteuning en adviezen op webdesign gebied. Hierdoor kan ik een totaaloplossing bieden.

Visie

Er zijn veel webdesign bureaus in Nederland. Ik probeer mij te onderscheiden door voor een betaalbare prijs een goede kwaliteit te leveren, die volledig aan uw wensen voldoet.
Daarnaast ben ik flexibel en vind ik service en snelheid belangrijk.
Afspraak is afspraak. Vooraf wordt vastgelegd wat uw wensen zijn en wat de planning daarvoor is. Ik doe mijn uiterste best om binnen deze planning te blijven, zodat uw opdracht op tijd en vooral naar wens wordt opgeleverd.

Technieken

Misschien zeggen deze termen u niks, maar voor de technici onder ons, ik werk o.a. met WordPress, PHP, HTML, CSS, Javascript, etc.