WordPress website technisch onderhouden

Wil je jouw WordPress website technisch laten onderhouden? Nederlink Webdesign doet het technisch onderhoud van een groot aantal websites, voornamelijk WordPress.

Denk hierbij aan het periodiek maken van een back-up van de website bestanden en de achterliggende database. Maar ook het periodiek updaten van de WordPress software en het updaten van de gebruikte plug-ins. Daarnaast kan ik diverse tools inbouwen die de website veiliger maakt en het daardoor iets lastiger wordt voor hackers om in te breken.
Tijdens het periodiek technisch onderhoud kijk ik achter de schermen ook diverse andere technische punten na voor een optimale werking van je website. Uiteraard mag je mij ook altijd mailen als je vragen hebt of ergens niet uitkomt.

Ik werk niet met onderhoudscontracten, geen opzegtermijnen, je zit bij mij nergens aan vast.
Voor de meeste van mijn klanten voer ik het periodiek technisch onderhoud een aantal keer per jaar uit. Je bent helemaal vrij in de keuze hoe vaak je dat gedaan wilt hebben. In overleg kan ik je adviseren wat voor jouw website het beste is. Vervolgens plan ik deze werkzaamheden in mijn agenda, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Voor prijzen kan je hier kijken.

Stuur mij even een mail met de link van je website, zodat ik deze kan bekijken. Het handigst is om ook de inlog gegevens mee te sturen, zodat ik achter de schermen kan kijken hoe alles eruit ziet. Op basis daarvan kan ik een vrijblijvende prijsopgave maken voor eventuele eenmalige werkzaamheden om alles technisch up-to-date te maken en voor het periodiek technisch onderhoud.

Mocht je liever langs willen komen om kennis te maken om de mogelijkheden te bespreken? Dan kan dat uiteraard ook. Stuur mij even een mail om een vrijblijvende afspraak te maken in Veenendaal.