WordPress website laten beheren

Zoek je iemand die jouw WordPress website kan beheren? Nederlink Webdesign kan dat voor je doen, zodat jij te bezig kan houden met de corebusiness van jouw bedrijf.

Wat ik voor je kan doen is periodiek de website technisch up-to-date houden. Daarnaast kan ik op verzoek van jou de website inhoudelijk wijzigen, zoals het aanpassen van openingstijden, producten toevoegen, etc. Daarbij maakt het niet uit of je iedere week iets aangepast wilt hebben of dat het bijvoorbeeld maar 1x per jaar is. Je zit bij mij niet vast aan contracten of opzegtermijnen. Op die manier kan ik jouw WordPress website volledig voor je beheren.

Stuur mij even een mail met de link van je website en een lijstje met aanpassingen die je graag gedaan wilt hebben. Vervolgens kan ik dat voor je kijken of dat allemaal mogelijk is, hoeveel tijd daarin gaat zitten en wat de kosten ongeveer zijn.

Mocht je liever langs willen komen om kennis te maken om de mogelijkheden te bespreken? Dan kan dat uiteraard ook. Stuur mij even een mail om een vrijblijvende afspraak te maken in Veenendaal.