WordPress website laten onderhouden

Wil je jouw WordPress website laten onderhouden? Nederlink Webdesign onderhoud een groot aantal websites, voornamelijk WordPress, maar ook andere HTML en PHP websites.

Of het nu gaat om het doen van inhoudelijke aanpassingen zoals het toevoegen van nieuwe pagina’s of het wijzigen van bestaande pagina’s met bijvoorbeeld aangepaste prijzen of andere openingstijden. Maar ook het technisch beheer zoals het maken van periodieke back-ups en het updaten van de achterliggende software. Uiteraard mag je mij ook altijd mailen als je vragen hebt of ergens niet uitkomt.

Hiervoor kan je allemaal terecht bij Nederlink Webdesign in Veenendaal. Daarbij maakt het niet uit waar jouw bedrijf is gevestigd, aangezien bijna alles via de mail kan.

Ik werk niet met onderhoudscontracten, geen opzegtermijnen, je zit bij mij nergens aan vast. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen. Het maakt ook niet uit of u dagelijks werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben of maar 1x per jaar. Over het algemeen probeer ik kleine werkzaamheden dezelfde of de volgende werkdag uit te voeren.

Voor tarieven kan je hier kijken.

Stuur mij even een mail met de link van je website en wat je gedaan zou willen hebben, dan ga ik een vrijblijvende inschatting maken van de benodigde tijd en de kosten, zodat je kunt kijken of mijn werkwijze en tarief je bevalt.

Mocht je liever langs willen komen om kennis te maken en jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken? Dan kan dat uiteraard ook. Stuur mij even een mail om een vrijblijvende afspraak te maken in Veenendaal.