Wat zeggen klanten over Nederlink

Na een aantal heel teleurstellende en dure ervaringen met webdesigners die tot niets hebben geleid, heb ik bij Jouri gezien hoe het ook kan. Een verademing was het. Jouri is snel, deskundig en maakt de website precies zoals jij hem hebben wilt. Het is heel prettig samenwerken. Toen ik een jaar geleden een nieuwe website nodig had, heb ik die dan ook weer door Jouri laten maken, de tweede die hij voor mij heeft gemaakt. Hij geeft aan welke informatie hij van je nodig heeft, verwerkt deze vervolgens heel snel zodat je verder kan. Bovendien is de website technisch tip top en ben je goed te vinden in Google.
Marieke – Pedicurepraktijk De Koppelpoort


We zijn bij Jouri terecht gekomen omdat we een aantal jaar een webmaster hadden die elke maand zijn geld opstak, via abonnement, maar er eigenlijk niks voor wilden doen. Na zoeken bij google zijn we bij Nederlink terechtgekomen. Ik mag wel zeggen vanaf die tijd gaat het bergopwaarts met onze site. Jouri is snel en heel hulpvaardig en kundig in zijn doen met webshops. Ook hanteert Jouri betaalbare tarieven . Kleine werkzaamheden zijn meestal dezelfde dag al uitgevoerd . We kunnen en durven Jouri rustig bij iedereen aan te bevelen. We hopen dan ook nog op een lange samenwerking met Jouri.
Natuur-producten


Snel, betrouwbaar en best betaalbaar ook! Ik had een vraag over mijn website, stuurde hun een email en kreeg snel een duidelijke reactie. Fantastisch, keurige afhandeling van mijn vraag! Daarna nog een paar keer gebruik gemaakt. Zeer tevreden.
John – Soliana Belastingadvies


Snel, duidelijk, kundig, klantgerichte communicatie. Dat zijn een paar steekwoorden die de dienstverlening van Jouri omschrijven. Als online ondernemer wil ik mij ook op die manier onderscheiden en dan is het fijn als de partij waarmee je samenwerkt dezelfde werkwijze heeft. Uit ervaring weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is en daar zit je gewoon niet op te wachten. Nederlink levert hoge kwaliteit tegen een fijn tarief. Ik beveel Nederlink daarom van harte aan.
Jiska Pronk – Laptray


Nederlink was precies wat ik zocht!
Ik wil niet vastzitten aan een abonnement. Maar ik wil wél iemand die snel bereikbaar is en bij spoedklusjes ook kan ingrijpen. Dat is precies wat Jouri doet.
Hij werkt snel en nauwkeurig. En de communicatie per mail is heel fijn.
Zeker een aanrader!
Herstellen van burn-out


Ik heb twee websites laten maken en Jouri doet voor drie websites het onderhoud nu. Zeer content met het meedenken en de snelle communicatie via de Email. Jouri denkt verder dan alleen een goed functionerende website, neemt de tijd tijdens de eerste ontmoeting bij hem op kantoor. Zeer tevreden met Nederlink!
Foto-Intens – Wim Sanders


Ik ben bij Jouri terecht gekomen omdat ik wat aanpassingen en onderhoud wilde aan mijn bestaande website. De communicatie per mail is heel handig en de reactietijd is helemaal top. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Nederlink mede door de betaalbare tarieven, de snelle reacties, kleine werkzaamheden meestal dezelfde dag uitgevoerd. En Jouri heeft verstand van zaken en vele jaren ervaring. Ik kan Jouri bij een ander zeker aanbevelen.
Kortom een uitstekend bedrijf.
Vervoerservice Bedrijf Leersum


Ik heb het contact met Jouri zowel prettig als professioneel ervaren. Hij werkt (heel) snel, komt met duidelijke oplossingen en is altijd bereikbaar. Ik zal ook in de toekomst altijd een beroep op hem doen.
Advocaat C.A.H. Boom


Om een lang positief verhaal kort te maken, we zijn dan ook zeer tevreden en werken graag samen met Jouri van Nederlink., hij is snel heeft passende oplossingen, meedenker en betaalbaar in een woord wat ons betreft een aanrader.
Stadsmunt Venlo


Alle punten waarom je voor Jouri van Nederlink zou kiezen kloppen voor 100%. Jouri heeft onze webshop gebouwd naar alle tevredenheid en wat vooral zo fijn is aan Nederlink zijn de altijd snelle reacties met de daarbij horende oplossingen. Een echte aanrader, zeker wanneer je zelf een digibeet bent op dit vlak. Waarom voor Nederlink kiezen? Kleine werkzaamheden meestal dezelfde dag uitgevoerd, geen onderhoudscontracten, u zit nergens aan vast, snel antwoord op uw e-mail, betaalbare tarieven, zeer veel tevreden klanten en 17 jaar ervaring.
In Vuur en Vlam Mozaïekhuis Ik vind je reacties altijd supersnel, je werkzaamheden voor mijn bedrijf zijn zeer goed en ben er dus zeer tevreden over. Ook de communicatie is logisch en dit is een puntje wat bij anderen niet vaak het geval is terwijl het mij niet zo moeilijk lijkt om te antwoorden op vragen. Vaak denk ik bij anderen die voor een bedrijf werken, “ja je merkt dat het niet je eigen bedrijf is waar je voor werkt, jij krijgt je salaris toch wel, het lijkt alsof je niet leest want je beantwoordt mijn vragen of veel te laat, bv 3 weken later of ik krijg geen duidelijk antwoord”. Maar jij reageert zoals het hoort, en je werkt supersnel en fantastisch.
Schilderles Online


In onze zoektocht naar een webdesigner voor onze nieuwe website, kwam ik de site van Nederlink tegen. Na eerste plezierige mailcontact, ben ik naar Leersum getogen en heb daar Jouri leren kennen. Vanaf dat moment heb ik niets dan positiefs meer te melden. Jouri schetste het meest eerlijke beeld van het proces, wat er nodig was en hoe hij zou helpen. En dat deed hij in de context van een meer dan concurrerende prijsstelling. Vervolgens hebben we het hele traject lang mogen ontdekken dat Jouri ongelofelijk snel en volledig reageert op alle vragen die we hem per mail stelden. Geen moment hebben we het gevoel gehad niet gehoord te worden of verkeerd begrepen te worden. En in het traject als geheel hebben we de inzet en hulp van Jouri als buitegewoon goed en compleet ervaren. We bevelen hem van harte aan!
Ivo Richaers, directeur Douw&Koren a.i.


Nederlink heeft ons met de website weer verder geholpen. De communicatie is duidelijk en zeer snel. Binnen enkele dagen waren de problemen die wij hadden door Nederlink keurig opgelost.
Bjorn – Pretpark Reizen


Snel, duidelijk, accuraat en tegen een redelijke prijs. Ik ben blij dat ik voor Nederlink heb gekozen en zal een ieder die een website nodig heeft, Jouri aanbevelen.
R. Toxopeus – NewLife Nederland


Gedurende circa 5 jaar hebben wij nu ervaring met Nederlink en zijn daarover zeer tevreden. De kennis is up to date en geen vraag is te veel. Snel worden oplossingen geboden en eventuele aanpassingen gemaakt, kortom een uitstekend bedrijf.
H. Everts – Indumat verhuur B.V.


Sinds ongeveer twee maanden is mijn onlinereisboekenwinkel in de lucht. Daar is een voorbereiding van zeker een half jaar aan vooraf gegaan waarin Nederlink mij heeft ondersteund bij het opzetten en inrichten van deze winkel. Ik ben erg tevreden over Nederlink omdat ze snel reageren op vragen, altijd willen meedenken en naar andere oplossingen willen zoeken en dat alles tegen redelijke tarieven!
H. van Doorn – Reizen op Papier


 

Onze ervaringen met Jouri zijn bijzonder goed te noemen. We vallen hem geregeld lastig met veel werk maar ondanks zijn grote klantenkring weet hij de aanpassingen altijd snel door te voeren en/of nieuwe pagina’s correct te plaatsen. Wij zien Jouri als een belangrijke schakel in ons werk en het spreekt dan ook voor zich dat we heel blij met hem zijn. Dat we nog maar lang mogen samenwerken!
R.Haze – Discovery Campertours


Wij vonden het heerlijk om met Nederlink een nieuwe website te bouwen. Tevoren kregen we op basis van onze plannen een heldere offerte. Tussentijds kregen we dagelijks inzicht in de voortgang. Ook kregen we steeds duidelijk te horen welke vragen beantwoord moesten worden. Ook konden we zelf invloed uitoefenen op hoe wij het mooi vinden en daar is naar geluisterd! Het is een verademing dat we met iemand werken die zijn afspraken nakomt. Je snapt: wij zijn dik tevreden.
Ton – Het Transformatiehuis


Nederlink is in staat geweest om het onderhoud aan onze website en internetwinkel over te nemen. Nederlink gaat hierbij goed luisterend naar de klant aan het werk, communiceert helder terug over welke werkzaamheden zijn verricht. Wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat, staat Nederlink paraat met het vinden van oplossingen, ook in samenwerking met andere partijen. Een tevreden klant.
P.S.C. Janssen – Kronenburgh Landgoedlinnen


Nadat wij met ‘Mijnwinkel’ een shop (Ortholon voedingssupplementen) hadden opgezet bleek al snel dat deze toch een aantal beperkingen had. Daarop hebben wij contact gezocht met Nederlink. Daar zijn wij vakkundig, snel en zeer betaalbaar geholpen om deze beperkingen weg te nemen. Wij houden Nederlink dan ook graag in onze relatiegroep om toekomstige webshop vragen het hoofd te kunnen bieden.
Frank – Ortholon B.V.


Korte lijnen, snel doorvoeren van gegevens, meedenken met een organisatie met beperkte middelen. Kortom klantgericht. Daar ontbreekt het nog wel eens aan bij sommige bedrijven. Onze website is eenvoudig maar door de samenwerking met Nederlink krijgen we veel positieve reacties over onze site.
E.A.Geytenbeek – Stichting tot behoud Ridderhofstad Hindersteyn


Onze ervaringen met Nederlink zijn uitstekend! Jouri regelt alles altijd snel en uiterst professioneel, denkt met ons mee en dat is wel nodig ook, want we zijn een stelletje digibeten hier. Wij kunnen Nederlink van harte aanbevelen!
S. Amrorison – Nedaf BV


Nederlink is een bijzonder prettige partij om mee samen te werken…altijd snel, accuraat en proactief meedenken. Wat een professional!
M. Scholten – Bagels & Beans


Mijn ervaring met Nederlink is goed. Jouri heeft diverse onderdelen van een webwinkel van MijnWinkel prima omgezet naar de huisstijl van mijn klant. Hij werkt snel en zijn tarief is zeer redelijk, een aanrader dus.
H. van Tuinen – Van Tuinen ICT


Uit een complete chaos van toegezonden briefjes, mailtjes, telefoontjes en schijfjes of wat dan ook, weet hij elke keer alle nieuwe gegevens op een zinvolle en gewenste manier op de site te krijgen. Niet te geloven!
E. Nagel – Panoramics Gallery


We hebben nog niet zoveel samengewerkt, maar tot nu toe zeer tevreden over het geleverde werk: Snel, accuraat en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
J. Hendriks – Extensor BV


Echt tevreden, de snelheid/ervaring en ook de prijs, echt aanbevolen.
A. Behnia – Parfumerie Laurent


Al jaren klant van Nederlink en zeer tevreden met de snelle service. Wij wensen je nog vele succesvolle jaren toe!
L. Flier – Autorijschool Flier


Gunstig, klantgericht, adequate prijs.
J.W.M. Pluymakers – Centrum psychotherapie


Professioneel, snel en zeer klantvriendelijk. Kan het iedereen aanraden.
W. Elferink – Font Neuve


Veelzijdig, meedenkend, snel, niet duur, accuraat, flexibel, helder en zeer behulpzaam. Uitstekend bedrijf!
C. Arnold – De Factor Mens


Jouri is dé perfecte dienstverlener. Prompte service, uitstekende support en betaalbare prijzen. Voordat ik met Nederlink werkte moest ik steeds vragen wanneer het klaar zou zijn. Wij raden het iedereen dan ook zeker aan.
B. Faas – Mexico Trade Center BV


Wat zouden we moeten zonder Jouri?!!
F. Koeman – De Roedel


Mijn ervaring met Nederling is erg positief. Hoe ik mijn website wilde wist ik nog niet precies, maar met de hulp van Jouri is het goed gelukt. Van mijn klanten krijg ik alleen positieve reakties hoe professioneel en overzichtelijk mijn site eruit ziet. Dat was dus de bedoeling, ik ben dus erg tevreden.
P. Simonis – Schoonheids & pedicure praktijk Patricia


Zeer professioneel, efficiënt en snel! Luistert goed naar wensen van de klant. Kan dit bureau van harte aanbevelen!
B. Wolf – Bibo Wolf


Stichting Itsfair en Wereldwinkelonline.nl maken graag gebruik van de diensten van Nederlink. Aangezien wij met allemaal vrijwilligers werken is het ondoenlijk om zelf expertise op te bouwen en met Jouri hebben wij altijd support op het moment dat het nodig is. Service, klantgerichtheid en snelheid zijn een paar typeringen die van toepassing zijn op de werkwijze van Jouri.
J. van Zutphen – Stichting Itsfair


Wij hebben elkaar weinig nodig maar het is fantastisch als je Nederlink (Jouri) nodig hebt is de webwinkel snel weer in de lucht!!
Niek Bosker – Oliodiolivo bv