Wat zeggen klanten over Nederlink

In onze zoektocht naar een webdesigner voor onze nieuwe website, kwam ik de site van Nederlink tegen. Na eerste plezierige mailcontact, ben ik naar Leersum getogen en heb daar Jouri leren kennen. Vanaf dat moment heb ik niets dan positiefs meer te melden. Jouri schetste het meest eerlijke beeld van het proces, wat er nodig was en hoe hij zou helpen. En dat deed hij in de context van een meer dan concurrerende prijsstelling. Vervolgens hebben we het hele traject lang mogen ontdekken dat Jouri ongelofelijk snel en volledig reageert op alle vragen die we hem per mail stelden. Geen moment hebben we het gevoel gehad niet gehoord te worden of verkeerd begrepen te worden. En in het traject als geheel hebben we de inzet en hulp van Jouri als buitegewoon goed en compleet ervaren. We bevelen hem van harte aan! het resultaat van zijn noeste arbeid vindt u op www.douwenkoren.nl

Ivo Richaers, directeur Douw&Koren a.i., http://www.douwenkoren.nl

Nederlink heeft ons met de website weer verder geholpen. De communicatie is duidelijk en zeer snel. Binnen enkele dagen waren de problemen die wij hadden door Nederlink keurig opgelost.

Bjorn - Pretpark Reizen, http://www.pretparkreizen.nl

Snel, duidelijk, accuraat en tegen een redelijke prijs. Ik ben blij dat ik voor Nederlink heb gekozen en zal een ieder die een website nodig heeft, Jouri aanbevelen.

R. Toxopeus - NewLife Nederland, http://www.my-newlife.nl

Gedurende circa 5 jaar hebben wij nu ervaring met Nederlink en zijn daarover zeer tevreden. De kennis is up to date en geen vraag is te veel. Snel worden oplossingen geboden en eventuele aanpassingen gemaakt, kortom een uitstekend bedrijf.

H. Everts - Indumat verhuur B.V., http://www.indumat.nl

Sinds ongeveer twee maanden is mijn onlinereisboekenwinkel in de lucht. Daar is een voorbereiding van zeker een half jaar aan vooraf gegaan waarin Nederlink mij heeft ondersteund bij het opzetten en inrichten van deze winkel. Ik ben erg tevreden over Nederlink omdat ze snel reageren op vragen, altijd willen meedenken en naar andere oplossingen willen zoeken en dat alles tegen redelijke tarieven!

H. van Doorn - Reizen op Papier, http://www.reizenoppapier.nl

Onze ervaringen met Jouri zijn bijzonder goed te noemen. We vallen hem geregeld lastig met veel werk maar ondanks zijn grote klantenkring weet hij de aanpassingen altijd snel door te voeren en/of nieuwe pagina's correct te plaatsen. Wij zien Jouri als een belangrijke schakel in ons werk en het spreekt dan ook voor zich dat we heel blij met hem zijn. Dat we nog maar lang mogen samenwerken!

R.Haze - Discovery Campertours, http://www.australiacampers.com

Wij vonden het heerlijk om met Nederlink een nieuwe website te bouwen. Tevoren kregen we op basis van onze plannen een heldere offerte. Tussentijds kregen we dagelijks inzicht in de voortgang. Ook kregen we steeds duidelijk te horen welke vragen beantwoord moesten worden. Ook konden we zelf invloed uitoefenen op hoe wij het mooi vinden en daar is naar geluisterd! Het is een verademing dat we met iemand werken die zijn afspraken nakomt. Je snapt: wij zijn dik tevreden.

Ton - Het Transformatiehuis, https://www.transformatiehuis.nl/

Nederlink is in staat geweest om het onderhoud aan onze website en internetwinkel over te nemen. Nederlink gaat hierbij goed luisterend naar de klant aan het werk, communiceert helder terug over welke werkzaamheden zijn verricht. Wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat, staat Nederlink paraat met het vinden van oplossingen, ook in samenwerking met andere partijen. Een tevreden klant.

P.S.C. Janssen - Kronenburgh Landgoedlinnen, http://www.landgoedlinnen.nl

Nadat wij met 'Mijnwinkel' een shop (Ortholon voedingssupplementen) hadden opgezet bleek al snel dat deze toch een aantal beperkingen had. Daarop hebben wij contact gezocht met Nederlink. Daar zijn wij vakkundig, snel en zeer betaalbaar geholpen om deze beperkingen weg te nemen. Wij houden Nederlink dan ook graag in onze relatiegroep om toekomstige webshop vragen het hoofd te kunnen bieden.

Frank - Ortholon B.V., http://www.ortholon.com

Korte lijnen, snel doorvoeren van gegevens, meedenken met een organisatie met beperkte middelen. Kortom klantgericht. Daar ontbreekt het nog wel eens aan bij sommige bedrijven. Onze website is eenvoudig maar door de samenwerking met Nederlink krijgen we veel positieve reacties over onze site.

E.A.Geytenbeek - Stichting tot behoud Ridderhofstad Hindersteyn, http://www.hindersteyn.nl

Onze ervaringen met Nederlink zijn uitstekend! Jouri regelt alles altijd snel en uiterst professioneel, denkt met ons mee en dat is wel nodig ook, want we zijn een stelletje digibeten hier. Wij kunnen Nederlink van harte aanbevelen!

S. Amrorison - Nedaf BV, http://www.nedaf.nl

Nederlink is een bijzonder prettige partij om mee samen te werken...altijd snel, accuraat en proactief meedenken. Wat een professional!

M. Scholten - Bagels & Beans, http://www.bagelsbeans.nl

Mijn ervaring met Nederlink is goed. Jouri heeft diverse onderdelen van een webwinkel van MijnWinkel prima omgezet naar de huisstijl van mijn klant. Hij werkt snel en zijn tarief is zeer redelijk, een aanrader dus.

H. van Tuinen - Van Tuinen ICT,

Uit een complete chaos van toegezonden briefjes, mailtjes, telefoontjes en schijfjes of wat dan ook, weet hij elke keer alle nieuwe gegevens op een zinvolle en gewenste manier op de site te krijgen. Niet te geloven!

E. Nagel - Panoramics Gallery, http://www.panoramics.nl

We hebben nog niet zoveel samengewerkt, maar tot nu toe zeer tevreden over het geleverde werk: Snel, accuraat en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

J. Hendriks - Extensor BV, http://www.extensor.nl

Al jaren klant van Nederlink en zeer tevreden met de snelle service. Wij wensen je nog vele succesvolle jaren toe!

L. Flier - Autorijschool Flier, http://www.autorijschool-flier.nl

Professioneel, snel en zeer klantvriendelijk. Kan het iedereen aanraden.

W. Elferink - Font Neuve, http://www.fontneuve.nl

Veelzijdig, meedenkend, snel, niet duur, accuraat, flexibel, helder en zeer behulpzaam. Uitstekend bedrijf!

C. Arnold - De Factor Mens, http://www.defactormens.nl

Jouri is dé perfecte dienstverlener. Prompte service, uitstekende support en betaalbare prijzen. Voordat ik met Nederlink werkte moest ik steeds vragen wanneer het klaar zou zijn. Wij raden het iedereen dan ook zeker aan.

B. Faas - Mexico Trade Center BV, http://www.mexicotrade.nl

Mijn ervaring met Nederling is erg positief. Hoe ik mijn website wilde wist ik nog niet precies, maar met de hulp van Jouri is het goed gelukt. Van mijn klanten krijg ik alleen positieve reakties hoe professioneel en overzichtelijk mijn site eruit ziet. Dat was dus de bedoeling, ik ben dus erg tevreden.

P. Simonis - Schoonheids & pedicure praktijk Patricia, http://www.beautyetage.nl

Zeer professioneel, efficiënt en snel! Luistert goed naar wensen van de klant. Kan dit bureau van harte aanbevelen!

B. Wolf - Bibo Wolf, http://www.bibowolf.net

Stichting Itsfair en Wereldwinkelonline.nl maken graag gebruik van de diensten van Nederlink. Aangezien wij met allemaal vrijwilligers werken is het ondoenlijk om zelf expertise op te bouwen en met Jouri hebben wij altijd support op het moment dat het nodig is. Service, klantgerichtheid en snelheid zijn een paar typeringen die van toepassing zijn op de werkwijze van Jouri.

J. van Zutphen - Stichting Itsfair, http://www.wereldwinkelonline.nl

Wij hebben elkaar weinig nodig maar het is fantastisch als je Nederlink (Jouri) nodig hebt is de webwinkel snel weer in de lucht!!

Niek Bosker - Oliodiolivo bv , http://www.oliodiolivo.com