Uw website aanpassen of laten onderhouden?

Wilt u uw website aanpassen, bijvoorbeeld door een nieuwsbericht te plaatsen, tarieven te wijzigen, een dienst toe te voegen of andere aanpassingen? Of loopt uw tegen (technische) problemen aan? Dan kunt u deze aanpassingen op ieder gewenst moment naar mij mailen. Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Hierbij maakt het niet uit of de website door Nederlink is gemaakt of door een ander bedrijf.

Periodiek technisch onderhoud

Als u bijvoorbeeld een WordPress website heeft, dan is het belangrijk om regelmatig een volledige back-up te maken en om (beveiliging) updates te installeren. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website en blijft de software up-to-date. Voor veel klanten voer ik dit een aantal keer per jaar uit.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 15,00 excl. b.t.w. per blok van een kwartier.
Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u geen werkzaamheden laten uitvoeren? Dan krijgt u uiteraard geen factuur en betaalt u niets.

Hoe begin ik?

Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuur een e-mail met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan kan ik u vervolgens een indicatie geven. Tijdens kantooruren probeer ik over het algemeen binnen een paar uur te reageren. Wilt u liever langskomen om uw wensen te bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak op mijn kantoor.